Årsklassemesterskapet 2022!

Årsklassemesterskapet 2022 ble gjennomført i helgen, i flotte Lambertseter Bad utenfor Oslo. Fra kretsen hadde vi med oss 41 deltakere fordelt på 11 klubber, og resultatene er gode! Vi har sett flere gode løp fra hele gjengen født 2006-2009, og har i tillegg fått vite hvem som skal representere Norge under Nordisk Ungdomsmesterskap i Estland i juli (se egen nyhet)!

Av medaljer har svømmerne fra Rogaland totalt sett klart å få med hjem hele 9 gull, 9 sølv og 8 bronse!! Og ikke nok med det, sammenlagt i hver årsklasse for hvert kjønn hadde vi totalt 11 plasseringer på topp 6!

Beste klubb under mesterskapet gikk til arrangørklubben selv, men flere klubber fra Rogaland lå like bak, nærmest var Sandnes SLK som endte på en flott andreplass totalt, men også da beste klubb i Rogaland. 

Vi takker Lambertseter for et flott arrangert ÅM, dette er noe de yngste svømmerne setter stor pris på, i tillegg gratulerer vi alle svømmere med utrolig bra resultater. Nå nærmer det seg snart NM Langbane i Kristiansand; men først, Aquarama Open samme sted førstkommende helg!

På grunn av for mange, og store bilder vil ikke alle være tilgjengelige i denne artikkelen. Ønsker du å se mer bilder, se vårt instagram/facebook innlegg, eller send en mail til sondre.antonsen@rogsk.no

Årsklassemesterskapet 2022!
Rull til toppen