Flott helg for stuperne + nok en ny kretsrekord!

For en helg det har vært for stuperne i kretsen! Bergen Open ble avholdt som Europas største stupestevne i 2022 (sett bortfra VM senere i år)! 14 nasjoner med om lag 200 stupere var klare til å vise sine beste triks fra både 1m, 3m, 5m, 7,5m og 10m. Fra kretsen hadde vi med 14 stupere til Bergen; 4 fra Klepp SSK, 2 fra Pingvin Stupeklubb og 8 fra Stavanger SC. Vi er stolte over det stuperne får til, og gratulerer med fantastiske resultater fra helgen som var!

Over på svømming; Karmøy SK reiste over nordsjøen og landet i Skottland for å delta på langbanestevne i Aberdeen. Og på 3. stevnet på rad får vi nok en ny kretsrekord, denne gang av Johan Instebø som forbedrer sin egen rekord på 100m rygg. Den nye tiden lyder nå på 58.70!

Rogaland Svømmekrets gratulerer Johan og Karmøy med flotte resultater, og igjen gratulerer til stuperne for et flott gjennomført stupestevne i Bergen. Nå retter vi blikket mot kommende helg (6.-8. mai) da Techouse Open i Stavanger Svømmehall og Marienlyst Open i Drammen står på agendaen for svømmerne våre. Vi gleder oss!

Kretsrekordene er herved oppdatert på våre nettsider: rogsk.no/kretsrekorder
På grunn av dårlige bilder lar vi bildene utebli fra artikkelen. Om presse skulle trenge bilder, ta kontakt med presseansvarlig på sondre.antonsen@rogsk.no.

 

Flott helg for stuperne + nok en ny kretsrekord!
Rull til toppen